Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kamatos kamat

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
C=150.000
r=11%=0,11
n=?
FV= 425.913 Ft

150.000*1,11n=425.913 /:150.000
1,11n=2,83942
n=log1,11(2,83942)=10
n=10 év
0