Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
390
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
10a7=54
a3=6

a*q6=54
a*q2=6

q4=9
q=  3 

a* 3 2=6
a1=2

S10= 2*( ( 3 10-1) / ( 3 -1) = 243* 3 +242
∼661,1563

0