Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértani sorozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
302
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a₁=3
a7=3*q6=96 /:3
q⁶=32 /6.gyökvonás
q₁=1,78 (q₂=-1,78)
a12=3*1,7811=1705,07
(a12=3*(-1,78)11=-1705,07)




0