Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
529
Egy dobozban lévő golyó közül 12 fekete és 8 piros. Találomra kihúzunk kettőt. Mekkora a valószínűsége,hogy mindkettő piros?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
k= 8 alatt a 2
n= 20 alatt a 2
p=k/n
p=(8 alatt a 2)/(20 alatt a 2) = 14/95
0