Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
703
A turista 16 100 J munkát végez , amikor felmegy a kilátó 23 m magasan levő teraszára.Mekkora erőt kell kifejtenie átlagosan a gravitációs erővel szemben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = F*s
16100 J = x N * 23 m
x N = 16100 J / 23 m= 700
0