Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
716
Az asztalos 900 J munkát végez , amikor 75N erővel 20 - szor végigtolja a gyalut a deszkán. Milyen hosszú a deszka ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s
900 J = 75 N · 20·s
s = 900 / (75·20) m=0,6
0,6 m hosszú a deszka.
0