Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
419
A 900 N súlyú kőszáli kecske 378 000 J munkát végez, amikor felmegy a völgyből a hegytetőn.Mekkora a szintkülönbség a völgy és a hegytető között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = m * g * h
m * g = 900 N (meg van adva)

378 000 = 900 * h
h = 420 méter a szintkülönbség
0