Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A munka

Főoldal » Általános iskola » Fizika
824
A 800 N súlyú szerelő 3200 J munkát végzett, miközben felment a telefonoszlopra. Milyen magasra ment fel ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s
3200 J=800 N · s
s = 3200/800 m
4 m magasra ment fel.
0