Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Valaki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia,

Pitagorasz tétel segítségével kiszámolható:

A hangya:  5^2+4^2 +3=9,4 méter.
A légy:  5^2+4^2 = 41 
 (√41)^2+3^2 =7,07 méter.

Remélem tudtam segíteni.
0