Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szög

Főoldal » Középiskola » Matematika
902
Az ABC háromszög C csúcsánál lévő szög szinusza 0,5. Mekkora az ABC szög?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Magyarul a sin(α)=0,5 egyenletet kell megoldani, ennek pedig megoldásai: α=30° és α=150°, tehát a szög kétféle lehet.
0