Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel alkalmazása

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1026
Határozd meg az egyenlő szárú hárömszög keresett adatait, majd számítsd ki a kerületét és területét
b, a=?, b,=2,6dm, ma = 2,4 dm, mb=?
C, a=5,6cm b=3,5 cm, ma=?, mb=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0