Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat. Kérlek segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
A 3-mas feladatot kell megoldani, az a. és b. pontját is. Nagyon fontos! Segítsetek!
Itt a fotó a feladatról:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) a maradék százalék:
100-(10+20+25) = 45% burgonya

b)
Ha 50 ha az egész, akkor
50*0,1 = 5 ha kukorica
50*0,2 = 10 ha cukorrépa
50*0,25 = 12,5 ha búza
50*0,45 = 22,5 ha burgonya
0