Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 2

Főoldal » Középiskola » Fizika
324
Tanulói projektmunka keretében rugós erőmérőt készítenek a gyerekek. Az egyik csapat egy 100 N/m
rugóállandójú rugóval

dolgozik. Az egyensúlyi helyzettől milyen távol kell elhelyezni a(z) 1N értékű egységet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
x = `F/D` = `1/100` = 0,01 `m` = 1 cm
0