Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
295
Egy mérési feladat során a 75 g tömeg¶ próbatestre 0,73695N nagyságú nehézségi er® hat. Mekkora a nehézségi gyorsulás
értéke a kísérlet helyén?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1

g = `F/m` = `0.73695/0.075` = 9,826 `m/s^2`
0