Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika. Kérlek segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
341
A 90 km/h sebességgel mozgó autó előzésbe kezd, ezért 2 s-ig gyorsít a= 2,5m/s2 gyorsulással. Számítsd ki az autó sebességét a gyorsuló mozgás végén!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`v_0` = 90 `(km)/h` = 25 `m/s`

v = `v_0+a*t` = `25+2*2.5` = 30 `m/s` = 108 `(km)/h`
0