Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segitsegeteket kerem

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=a·b·c
V1=12 cm · 40 cm · 10 cm= 4800 cm³
V2= 25 cm · 30 cm · 8 cm= 6000 cm³
V2 nagyobb 1200 cm³-rel mint V1

A=2·a·b+2·a·c+2·b·c
A1=2·12·40+2·12·10+2·40·10=2720 cm²
A2=2·25·30+2·25·8+2·30·8=2380 cm²
A1 340 cm²-rel nagyobb mint A2
0