Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek feladat PLS Valaki segítsen!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
429
Matek házi általános iskolás, ezeket a feladatokat szeretném végigvezetve ha valaki segítene! (Itt gondolok az adatokra, kiszámolásra ellenőrzésre és válaszra!) Köszönöm ha valaki segít!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, egyenlet, egyenlőtlenség, általános, szöveges, szöveges feladat
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1. x+60+2x+x=420
összevonsz=60+4x=420/-60
4x=360 /:4
X=90
Első polc:150
Második polc:180
Harmadik polc:90
1

Csatoltam képet.
1