Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Le kell adnom 7 orara kerlek segitsetek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
Kérlek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) A₁ = 2000 cm2, A₂ = 2380 cm2
A második téglatest felszíne a nagyobb 380 cm²-rel.
A második téglatest felszíne a nagyobb, az elsőnek az 1,19-szorosa.
V1 = 4800 cm³, A2 = 6000 cm³
A második téglatest térfogata a nagyobb 1200 cm³-rel.
A második téglatest térfogata a nagyobb, az elsőnek az 1,25-szorosa.
1