Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Két szám számtani közepe 25. Mi lehet a másik szám, ha az egyik az 5? Mennyi a két szám
mértani közepe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(5+x)/2` = 25

5+x = 50

x = 45

`root()(5*45)` = `root()(225)` = 15
0