Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS kordinácios rendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
415
Valaki SOS tudna nekem segíteni? Ebbe :(
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
rendszer, Kordinácios
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Táblázat:
0,5 kg = 100 Ft
1 kg = 200 Ft
2 kg = 400 Ft
2,5 kg = 500 Ft
3 kg = 600 Ft
5 kg = 1000 Ft
2,25 kg = 450 Ft
3 kg = 600 Ft
3,75 kg = 750 Ft

A grafikont csatoltam képként. Az 1000 Ft-ot nem tudtam jelölni, mivel a koordináta-rendszerben csak 900-ig van beosztva az y tengely.

0