Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek- kombinatorika variációk

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
Sziasztok!
Nagyon S.O.S segítségre lenne szükségem!
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1)
a) 7*6*5*4=840
b)7*7*7*7=74=2401

2) 210=1024

3)
a) 29=512
b) 39*2=39366
c) 109*9=9.000.000.000
ezek közül ami 5-tel osztható:
9*108*2=1.800.000.000

4)
a) 26*25*24*23*22*21=165.765.600
b) 266=308.915.776
c) az összes karakter száma = 52 (26*2)
52*51*50*49*48*47
526

5)
a) 314
b) 6+38
Módosítva: 5 éve
1