Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tetellel számítsd ki a derékszögű háromszög hiányzó oldalát. Fontos lenne,hogy mind helyes legyen

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, sos, pitagorasz
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
a2+b2=c2
72+242=c2
49+576=625
 625 =25
a2+b2=c2
0,62+0,82=c2
0,36+0,64=c2
 1 =1
Módosítva: 5 éve
0

Az első 6 oszlop kell belőle
0