Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
429
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Feltéve, hogy a plafont és a talajt nem tapétázzuk, 4 oldalnak a területét kell kiszámolni
fal területe: 5*2,6= 13m2
a szoba falainak területe= 5*2,6*4= 52m2
Ehhez nem elég 5 tekercs, szóval ehhez 6 tekercs tapéta kell.
6*3750=22500 Ft
0