Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
366
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A telek területe: 15*25=375m2
Házikó területe: 10*10=100m2
Medence területe: (átmérő 4m azaz a sugár 2m) π*22=12,57m2

375-100-12,57= 262,43m2
262,43/14=18,745 ⇒ 19kg fűmag kell
0