Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás!

398
alaki légyszí segítene nekem ezt le fordítani? Légyszí ne Google fordítos legyen mert olyat én is tudok csinálni.
Hemsworth is the ambassador of the Australian Childhood Foundation. Hemsworth talked about his association with the foundation, "I have the best parents you can have. They have worked in child protection for twenty years and have only ever given me encouragement and support. The world is a scary enough place as it is for children. It is important that home should always be a safe place for them." When asked if he believed he was a hero to children, Liam said he did not know, but that he would like to be a good role model.
Hemsworth is vegan and told Men's Fitness that he found "no negatives to eating like this. I feel nothing but positive, mentally and physically." He was named PETA's Sexiest Vegetarian Celebrity of 2016.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Egyes szövegeket idézőjelek közé tettem, jelezve hogy tulajdonnév, nem feltétlenül fordítjuk. Zárójelben a magyar megfelelője.

Hemsworth az "Australian Childhood Foundation" (Ausztráliai Gyermekvédő Alapítvány) nagykövete. Hemsworth beszélt az alapítvánnyal való kapcsolatáról, " Nekem vannak a legjobb szüleim akik csak lehetnek. Húsz évig dolgoztak a gyermekvédelemben és mindig csak ők adtak nekem bátorítást és támogatást. A világ eléggé ijesztő hely a gyermekek számára. Fontos, az hogy az otthonuk mindig egy biztonságos hely legyen a számukra. Amikor megkérdezték tőle, hogy úgy hiszi-e, hogy ő egy hős a gyermekek számára, Liam azt mondta, hogy nem tudja, de szeretne egy jó példakép lenni.
Hemsworth vegán (lásd: szigorú étrendű vegetáriánus) és azt mondta a "Men's Fitness (Férfi Fitnessz) magazinnak, hogy úgy találta, nem rossz így étkezni. Nem érzek semmit, azonban pozitívabbnak érzem magam mentálisan és fizikailag is. Őt nevezték a "PETA" (People for the Ethical Treatment of Animals - Ameriaki állatvédő egyesület) 2016 Legszexisebb Vegetáriánus Hírességének.
1