Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinus, cosinus tétel

Főoldal » Középiskola » Matematika
1370
Az ABCD trapéz párhuzamos oldalai AB=15dm és CD=8dm, szárai BC=8dm és AD=6dm hosszúak.
a, Mekkorák a trapéz szögei?

b, Mekkora a trapéz területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Korábbi kérdésedre adott válaszomat megnézted már? Érthető? Furcsa módon arra semmit nem reagáltál?! Erre a kérdésedre is elkezdtem a választ:
https://www.geogebra.org/m/Dv4PBqTs
Ha tudod használni és érthető, akkor ezt a megoldást folytatom még.
0