Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
341
Szerkeszd meg az ABCΔ -ét ha. d)BC =6 cm ,B=60% ,és C=50% e) AB =5 cm ,B =45%,és A =80%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Sziasztok .segitseget kerek köszönöm.
0

Segítséget kérek köszönöm szépen.
0