Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
316
Szerkeszd meg az ABCΔ-et ,ha a) AB=2cm ,AC=4cm ,és A =60% , b) AB = 5cm ,BC =4 cm ,és B=55% c) AC = 3 cm ,BC =5 cm ,és C= 80 %
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Sziasztok segitseget kerek köszönöm
0

Segítséget kérek köszönöm szépen.
0