Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
306
egyenletrendszerek megoldása. x-3y=4 és-3x+9y=1. x+y=6 és x.3=-y.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SEGÍTSETEK, Kerlek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

A második egyenletrendszer masodik egyenletében a 3-as előtt milyen műveleti jel van?
0

Csatoltam képet.
0