Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály A három szög szerkesztése

Főoldal » Középiskola » Matematika
294
a) Szerkeszd meg az ABCΔ-et .ha tudod hogy ;A=50%,AB=4cm és AC =5cm, b) Szerkeszd meg az DEFΔ-et , amelyben .MN=4,5cm NP=35cm,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Sziasztok segitseget kerek köszönöm
0

Segítséget kérek köszönöm szépen.
0