Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika szöveges feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
330
Sos kérem valaki
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Összesen: 8km=8000m
Megtett: 8km 40%-a +1200m

40%:
8000/100*40=3200m

Hátra van:
8000-(3200+1200)=3600m

3600:8000/100=45%

A tervezett út 45%-a van hátra.
0