Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Témazáró 2.

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
11:50 a határidő
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, témazáró
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a,

T = `(b*m_b)/2` = `(21*6)/2` = 63 `cm^2`

b,

`a*m_a` = `b*m_b`

`m_a` = `(b*m_b)/a` = `(21*6)/14` = 9 cm
0