Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
336
Döntsd el az állításokról hogy Igaz vagy Hamis!
A= Ha egy szám osztható néggyel is és tízzel is, akkor osztható
negyvennel.
B= Az első hat darab prímszám összege páratlan. ( prímszám az, mely
csak 1-el és önmagával osztható )
C= A paralelogramma átlói felezik egymást.
D=2500 –nak a 40%-a 1050.
E= A rombusz oldalai egyenlőek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Igaz
2+3+5+7+11+13=41 Igaz
Igaz
2500*0,4=1000 Hamis
Igaz
0