Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
284
Végezd el a mértékátváltásokat:
4500mm=……………………..cm=……………………..m
235 liter=……………………..dl=………………………..hl
8nap=………………….óra( h)= ……………………perc (min )
0,24 t=………………..kg=…………………………….dkg
6,9 km=……………….m=……………………………mm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Végezd el a mértékátváltásokat:
4500mm=………450……………..cm=…………4,5…………..m
235 liter=…………2350…………..dl=……………2,35…………..hl
8nap=……192…………….óra( h)= ………11520……………perc (min )
0,24 t=……240…………..kg=……………24000……………….dkg
6,9 km=………6900……….m=…………6900000…………………mm
0