Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Általános iskola » Matematika
922
A= a legkisebb kétjegyű prímszám A=
B=120 és 45 legnagyobb közös osztója B=
C=1509 kétharmada C=
D= 5 a harmadikon D=
E= 12,5*4,2 – 12,5= E=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A: 11
B: 15
C: 1006
D: 125
E: 40
0