Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok. Valaki tud segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nem tudom, hogy erre a feladatra milyen megoldást tanultatok, de ha végképp nem tudsz elindulni, akkor minden ilyen feladatot megoldhatsz így:
log2x2=> legyen x=1 Ekkor y=log212=1
Bejelölöd a koordinátarendszeredben az (1;1) pontot.
x=2 =>y=log222=2
x=4 => y=log242=4
x=8 => y=log282=6
Még pár könnyen kiszámolható pontot bejelölsz, és akkor már ki tudod találni, hogy hogyan fog kinézni a grafikon.
0

Ehhez hasonló függvényt kell kapnod.
0