Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

LNKT

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Megköszönném, ha valaki levezetve megtudná oldani nekem. Előre is köszi
Határozd meg a következő számok legnagyobb közös osztóját és a legkisebb
közös többszörösét!

Csatoltam képben:

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A,
LNKO=2*2*2*2=16
LKKT=2*2*2*2*2*2*3*5=960
0