Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ctgx=0,25, sinx=0,5 gyökön cos(2x)=-0,75 gyökön

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
A fentiek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ctgx=0,25 (x=75,96°)
sinx=0,5 gyökön (x=45°)
cos(2x)=-0,75 gyökön (mínuszos nem lehet a gyök alatt)
1