Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

6 osztály

Főoldal » Középiskola » Matematika
602
6)A 110 _et oszd a 4.7 és 11 el egyenesen arányos részekre.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Segítséget kérek köszönöm
0

Szia!

110=4x+7x+11x=22x /:22
5=x
Akkor a részek:
4x=4*5=20
7x=7*5=35
11x=11*5=55
1