Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kettes számrendszer

Főoldal » Középiskola » Matematika
317
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
100110

1*25 = 32
0*24 = 0
0*23 = 0
1*2² = 4
1*21 = 2
0*20 = 0

32+4+2= 38

A szám a tízes számrendszerben a 38
1