Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalékszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
538
Jani bácsi 4%-os fizetésemelést kap, így a keresete 1603 euro lett. Hány euro volt Jani bácsi keresete a fizetésemelés előtt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha 4%-kal emeltek a fizetésén, akkor a mostani fizetése az előző 104%-a.

Tehát 104% = 1603 euró

x = (1603/104)*100 = 1541,35 eurót keresett eredetileg
0