Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Molekuláris hőelmélet

Főoldal » Középiskola » Fizika
510
Mennyivel változik egy ideális gaz belső energiája ha állandó térfogaton 100 J hőt közlünk vele?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Semennyivel, mert Eb=Q (izochor állapotnál V=állandó, vagyis nincs munkavégzés) Eb=100 J
1