Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
404
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a,

`gamma` = `alpha` = 80°

`beta` = `delta` = 180-80=100°

b,

`beta` = `alpha` = 78°

`gamma` = `delta` = 180-78=102°

c,

`gamma` = 180-50 = 130°

`delta` = 180-65 = 115°

`beta` = 180-130 = 50°

d,

`alpha` = `gamma` = `(360-(90+55))/2` = 107,5°
1