Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol prezentáció készítés

239
Tippeket szeretnék kérni egy előadás készítéséhez. Korábban még soha nem csináltam ilyet angolul. Még nem megy túl gördülékenyen a beszéd és a kiejtésem se a legjobb még. A ppt szerkezetében szeretnénk segítséget kérni pl. mivel kezdjek először, hogy lenne érdemes felépíteni. Viszonylag egyszerűen szeretném megfogalmazni hogy könnyen elő is tudjam adni a leírtakat. (Kedvenc sorozatok a prezencáióm témája és a Doktor House sorozatról írnék)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, eloadas, Ppt
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Szia!
Én az első diára kiírnám a sorozat címét. A második dia címe lehetne "Plot", vagyis röviden (nem kell részletekbe belemenni), hogy miről szól a sorozat, milyen műfajt képvisel (ha jól tudom ez orvosi dráma, angolul medical drama). A harmadik dián lehetne, hogy "Charatcers and cast" tehát a szereplők, és a színészek neve akár. A szereplőkről is lehet röviden írni, hogy kinek milyen a személyisége, milyen szerepe van a sorozatban stb. Aztán a végén lehet betennék egy olyan diát, hogy "My favourite character" vagy "My favourite season/episode" és leírnám, hogy ki a kedvenc szereplőm, vagy melyik volt a kedvenc évadom/epizódom, és hogy miért.
Amiket felsoroltam, pl. a szereplőket nem kell természetesen egy diára bezsúfolni, csak a sorrendben és tartalomban akartam egy pár ötletet adni, hogy én hogyan építeném fel. :)
1