Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene?❤

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
101.
a) 50%-a
b) 75%-a
c) 150%-a
d) 200%-a

102.
200-118,5 = 81,5
Hány százaléka a 81,5 a 118,5-nek?--> (81,5/118,5)*100 = 68,8%
Tehát kb. 68,8%-os volt az emelés.

103.
23456,10-18057 = 5399,1 --> ennyi volt az emelés. Ez hány %-a a betétnek?
(5399,1/18057)*100 = 29,9
Tehát 29,9% (kb. 30%) az egy évi kamat

104.
Az egész 1,2 g, ennek hány %-a a 0,7 g?
(0,7/1,2)*100 = 58,3
Tehát 58,3%-a arany az ötvözetnek.
0