Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek hétfőre kell.Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
417
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2

a, C

b, D
0


a,

V = `25*8*1.8` = 360 `m^3` = 360 000 l = 3600 hl

b,

180-150 = 30 cm-t engedünk le, ez `30/180` = `1/6`-a a medencének.

A teljes medencét 1,5 óra (90 perc) alatt üríti ki a lefolyó

A medence `1/6`-át `1/6*90` = 15 perc alatt.
1