Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematikusok segítsetek!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
készítem
0

1,
26=64
34=81
53=125
2,
24=2*2*2*2=16
62=6*6=36
150=1
105=10*10*10*10*10=100000
3,
a)33
b)122
c)28
d)82
e)29*39
f)3/2
4,
Ez nekem se szokott mindig menni de megpróbálom:
5,4*109
1,23456*102
31400
98765,4
5,a2+b2=c2
92+122=c2
81+144=c2
 225 =15cm a átfogója
Mivel derékszögű háromszög ezért az egyik oldala lesz a magassága jelen esetben a b
T=b*mb2=9*12/2=54cm2
idáig eljutottam tovább sajnos nem tudom sorry

Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0