Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Középiskola » Matematika
363
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
kosárlabda: x
kézilabda: 2x
foci: 4x

összesen 35-en vannak, tehát:
x+2x+4x=35
7x = 35
x = 5
Tehát 5-en kosaraznak, 10-en kézilabdáznak, és 20-an fociznak.
b)
Nagyságrendi sorrend: kosár, kézi, foci
c)
az A és D ábrák mutatják helyesen
0