Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek. Segítség ‼️

Főoldal » Középiskola » Matematika
1110
40 m magasan repülõ sas 20 fok lehajlàsi szögben pillantja meg a bokorban a nyulat. Milyen messze van egymàstól a 2 àllat? (Egész m-ben kerekítsd)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Minél előbb
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin 20 = `40/x`

x = `40/(sin 20)` = 117 m
2