Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
329
Segítene valaki? Előre is köszönöm a segítséget.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=1200kg
a=2m/s²
s=50m
F=m·a
W=F·s=m·a·s=1200·2·50=120000J=120kJ
A munka függ attól, hogy mennyi az autó tömege, mekkora lesz a gyorsulása, és a gyorsító erő mekkora úton hatott.
0